BATMAN / MERKEZ - Petrol Anaokulu

Nis

Velilerimizin de katılımıyla çocuklarımızla Millet Bahçesinde yaptığımız pikniğimizden kareler

Çok güzel vakit geçiren, eğlenen çocuklarımıza böyle bir gün yaşatan Velilerimize ve Öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamamizda ögrencilerimize güzel surprizler hazırlayan Batman Gençlik Merkezine teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimiz Tarihi dokuları yerinde görmek incelemek için Batman Müzesi'nin misafiriydiler.

Mrt

Bitkilerin oluşum süreci kapsamında okulumuzda yapılan etkinlikte çocuklarımız kendi tohumlarını ekip yaparak yaşayarak öğrendiler.

Mrt

Hoşgeldin Ramazan

Miniklerimiz Ramazan'ın gelişini neşe içinde kutladı

Ock

Aile katılım çalışmalarına katılan aileler, okul ve öğretmenlerle de iş birliği içinde olduklarından çocuklarının okuldaki eğitimlerini takip etmeye hazır hale gelirler. Aile katılımını sağlanan okul öncesi bir kurumda, çocuğun okul öncesi eğitim kurumundan ilk öğretime geçiş sürecindeki uyumu da çok daha kolay ve başarılı olur.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz işi uzmanından ogrenmek ve yerinde gozlemlemek amacıyla Batman Medya Gazetesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimizi ağırlayan Gazete çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Ara

Batman Belediyesi Sağlık Merkezi İşbirliği ile düzenlenen diş sağlığı eğitimi öğrencilerimize verildi

Diş fırçası ve diş macunu hediye edildi.Diş Hekimi Ebru İLERİ'ye ,ekibine ve Batman Belediyesine teşekür ederiz.

Ara

7-17 Aralık Mevlana haftası etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda Mevlana’yı anma ve tanıma etkinlikleri yapıldı.